FAQ

» Waar zijn jullie actief?

Mits de reistijd voor de bijlesgever minder dan 30 minuten bedraagt worden hier geen extra kosten voor aangerekend. Is SmartStart niet actief in uw regio? Stuur ons dan een bericht en dan gaan wij kijken of iemand uit ons team in die regio studeert of woont.

SmartStart is op dit moment actief in 4 verschillende regio’s:

» Hoe snel kan ik bijles krijgen?

Zodra wij een aanvraag hebben ontvangen, streven wij ernaar om binnen 2 werkdagen de juiste bijlesgever te hebben gevonden. Deze zal vervolgens zo snel mogelijk contact met jullie opnemen om een kennismakingsgesprek en eerste bijles in te plannen.

» Wat houdt het kennismakingsgesprek in?

Wij vinden het belangrijk dat er een goede klik is met de bijlesgever en leerling. Daarom begint iedere eerste bijles met een kort kennismakingsgesprek, waarna er gestart kan worden met de bijles. De eerste 30 minuten van de eerste bijles zijn daarom kosteloos.

» In welke vakken geven jullie bijles?

Voor alle vakken van de middelbare school hebben wij een goede bijlesgever paraat. De bijlessen zijn verder mogelijk voor alle niveaus van de middelbare school.

Vakken
Engels Wiskunde (a b c d)
Duits Economie
Nederlands Natuurkunde
Frans Scheikunde
Latijn Biologie
Grieks Management & Organisatie
Geschiedenis Aardrijkskunde

» Hoe kan ik me aanmelden?

Vul het aanmeldformulier in op de website. Zodra we uw aanvraag in goede orde hebben ontvangen neemt een van onze slimme bijlesgevers contact met u op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Vervolgens kan er worden gestart met de bijles.

Aanmeldformulier voor bijlessen in de regio’s de Langstraat, Den Bosch, Twente en Meierijstad vindt u door te klikken op deze link.

» Wat zijn de kosten?

Voor de bijlessen via SmartStart vragen wij een tarief van €21 per uur. Dit zijn ook direct de enige kosten voor de bijles en u ontvangt een maandelijkse factuur. U heeft bij SmartStart geen abonnement of vast aantal uren per week, u kunt iedere week zelf aangeven hoeveel bijles nodig is.

Daarnaast hoeft u voor de bijles geen inschrijfkosten of reiskosten te betalen, dit zit in begrepen in het tarief van €21 per uur. Uiteraard dient de bijles plaats te vinden in één van de volgende regio’s: De Langstraat, Den Bosch, Meierijstad en Twente.

Geïnteresseerd in bijles?

Meld je direct aan via ons aanmeldformulier.

Aanmelden

Webdevelopment door de Haan online marketing