Leren in de Bieb (Waalwijk)

Leren in de Bieb 3

 

Wat is Leren in de Bieb?
Samen met de gemeente Waalwijk, Bibliotheek Midden Brabant bieden we, na succes in Tilburg, ook in Waalwijk huiswerkbegeleiding aan in bibliotheek Waalwijk (Wilhelminastraat 4a, 5141 HK, Waalwijk).

Hier bieden we elke woensdag- en vrijdagmiddag van 15:30 tot 17:30 een rustige en fijne omgeving voor middelbare scholieren om te studeren. Onze bijlesgevers zullen klaar staan om te helpen wanneer je vastloopt!

We geloven dat iedereen gelijk recht heeft op educatie. Daarom zijn we met de gemeente en de Bibliotheek een samenwerking aangegaan om huiswerkbegeleiding ook aan te kunnen bieden aan mensen die het wat minder breed hebben. Hierdoor is huiswerkbegeleiding voor gezinnen met een Paswijzer gratis.

 

Hoe doe ik mee aan Leren in de Bieb?

Hieronder kan een aanmeldformulier worden gevonden. Na het invullen en versturen van dit formulier zal contact met u worden opgenomen.
Aanmelden zelf is compleet gratis, en als u een Paswijder uploadt zal huiswerkbegeleiding ook zonder verdere kosten komen. 
Mocht u niet in het bezit zijn van een Paswijzer, dan kunt u kiezen tussen twee abonnementen; 1 keer of 2 keer per week huiswerkbegeleiding voor respectievelijk 70 en 120 euro per maand. Hier zult u via mail meer informatie over ontvangen.

 

De huiswerkbegeleiding in Waalwijk zal van start gaan zodra er voldoende aanmeldingen zijn.

Paswijzer

Indien u beschikt over een Paswijzer, komt u in aanmerking voor financiering vanuit de gemeente. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet u deze hieronder uploaden. Voor vragen over de Paswijzer kunt u terecht bij Team WijZ

 Help

Bijles krijgen

Een vak makkelijker en leuker maken?
Slim.

Meer over bijles krijgen

Bijles geven

Een flexibele en lonende bijbaan?
Dat kan.

Meer over bijles geven