Examencursus Waalwijk

Smartstart en Rabobank Examentraining webpagina_afbeelding Res 300 (1747_2480) DEFI

 

Ook dit jaar organiseert SmartStart weer speciale examencursussen voor middelbare scholieren uit de eigen regio. In kleine groepen gaan we intensief aan de slag met het oefenen van examens en het beantwoorden van vragen.

 

Voor de planning van de examencursussen werken wij met dagdelen. Tijdens één dagdeel (in de ochtend van 9.00 - 12.30 uur, in de middag van 13.00 - 16.30 uur) werk je aan het examenvak van jóuw keuze. Jíj kiest welke dagdelen je cursus wil doen en in welk(e) vak(ken). Zo kan je drie dagdelen examencursus doen in drie verschillende vakken, maar mag je ook drie keer komen voor dat ene vak waar je echt nog even hulp bij nodig hebt. Wij zorgen voor geschikte trainers die jou kunnen helpen met al je vragen!

 

Iedere cursus begint met een algemene introductie en wat je kunt verwachten bij het examen van dit specifieke vak. Vervolgens wordt er in kleine groepen een aantal oefenvragen op proactieve wijze samen met de trainer(s) besproken. Tot slot gaat iedereen geruime tijd individueel aan de slag en wordt er een oefenexamen gemaakt. Een dag met dus genoeg afwisseling, maar ook veel tips en ruimte voor vragen van iedereen! Rabobank de Langstraat biedt hiervoor een fijne, rustige leeromgeving voor een goede voorbereiding op de eindexamens!

 

Praktische informatie

Wanneer: Maandag 29 april t/m vrijdag 3 mei

Hoelaat: Ochtend (9.00-12.30 uur) en/of middag (13.00-16.30 uur)

Waar: Rabobank de Langstraat (Waalwijk)

Kosten: 45 euro (incl. btw) voor één vak/dagdeel,

40 euro voor ieder extra vak

Inclusief oefenmateriaal, drinken en wat lekkers!

Aanmelden: (gratis) inschrijven voor 26 april

 

 

Inschrijven?

Inschrijven kan gratis door een mail te sturen naar info@smartstartbijles.nl of door onderstaand formulier in te vullen. Vermeld hierbij je naam, telefoonnummer, vakken en niveau. Geef ook aan welke dag(delen) je cursus wil doen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen en verdere informatie te verstrekken!

Bijles krijgen

Een vak makkelijker en leuker maken?
Slim.

Meer over bijles krijgen

Bijles geven

Een flexibele en lonende bijbaan?
Dat kan.

Meer over bijles geven