Referenties

Prettige & flexibele bijles aan huis

De manier van bijles via SmartStart is heel prettig. Het is ook heel flexibel. Ze komen bij je thuis op een moment dat dat jou en de bijlesgever uitkomt. Ze nemen tijdens de bijles alle tijd voor je. Dankzij de bijles ben ik geslaagd voor biologie met een 7 op mijn eindlijst!
– Tess, oud-leerling (Vmbo 4)

Snelle verbetering van resultaten

Wij zijn in een paar woorden: zeer tevreden over SmartStart. Snel en vlot contact en dezelfde week is er nog van start gegaan. De resultaten van onze dochter gingen direct in een stijgende lijn omhoog. Dus wij bevelen SmartStart ten zeerste aan!
– Moeder van Fien (4 Vmbo)

Duidelijke uitleg

Wij hebben de bijles als heel prettig ervaren. De bijlesgever was goed op de hoogte van de stof en zorgde ervoor dat alles duidelijk was voordat de bijles was afgelopen. Resultaten zijn verbeterd en uiteindelijk een 7 voor het eindexamen scheikunde behaald!
– Moeder van Nicole (Vwo 5)

Flexibele opstelling

Wij zijn via het Dr. Mollercollege in contact gekomen met Smartstart en zijn erg tevreden met de hulp die onze dochter Linda krijgt voor Engels. Ze zijn kundig en vinden het ook leuk om te doen. Wat ook heel fijn is dat ze zich flexibel opstellen in de tijden.
– Vader van Linda (Havo 5)

Motiverende en positieve instelling

Via vrienden zijn we bij SmartStart terecht gekomen. Onze dochter zit in het 5e jaar van het VWO en volgt sinds een jaar bijles voor de vakken economie en wiskunde. Er wordt heel gericht geoefend met de stof waarmee ze in de klas bezig zijn. Heel duidelijk en rustig wordt uitgelegd hoe je een opgave moet aanpakken. Dit wordt op een motiverende, positieve manier gedaan. Indien er een keer extra bijles gewenst is door bijvoorbeeld een toets of proefwerkweek, dan is dat mogelijk. En als het een keer niet nodig is, komt de les gewoon te vervallen. Haar cijfers zijn vooruitgegaan, dus wij zijn heel tevreden.
– Moeder van Femke (5 Vwo)

Rust, wijsheid en flexibiliteit

Geweldig om te zien hoe de bijles onze dochter aanzette om zelf gestructureerde oplossingen voor een vraagstuk te bedenken. De rust, wijsheid en flexibiliteit maakt de formule van SmartStart waardevol.
– Moeder van Carlijn (4 Vwo)

‘Geslaagde’ bijles

We zijn erg tevreden over de bijlessen van SmartStart. Erg flexibel en je kunt zelf ook je wensen doorgeven. Ik heb de uitslag van het examen nog niet gehad, maar als ik slaag is dit zeker dankzij de bijlessen.
– Isa, oud-leerling van de Overlaat (4 Vmbo)

Aanrader!

Wij maken sinds een paar maanden gebruik van de diensten van SmartStart en zijn zeer tevreden, vooral omdat de planning en hoeveelheid van bijlessen op ieder moment aangepast konden worden. Alles kan eenvoudig via Whatsapp worden afgesproken, heel handig. Het heeft onze dochter tot nu toe echt geholpen. Wij zijn voornemens volgend jaar weer gebruik te gaan maken van SmartStart. Voor iedereen een aanrader dus!
– Moeder van Marlijne (Vmbo 4)

Fijne bijlessen

Toen ik met jullie voor het eerst contact heb opgenomen, had Sara verliespunten in vijf vakken. In een half jaar tijd zijn jullie met haar hard aan de slag geweest met haar planning en de bijlessen met vakken waarbij het op dat moment nodig was om extra steun te geven. Daarnaast heeft het dyslexie onderzoek bij Sara plaatsgevonden waarbij het duidelijk werd dat ze dyslectisch is en dat ze problemen heeft om haar concentratie vast te houden. Dit allemaal heeft haar veel geholpen om weer zelfvertrouwen te krijgen en betere punten te halen.

De verliespunten zijn weggewerkt en Sara heeft met een overwegend goed gevoel het tweede jaar afgesloten.

– Moeder van Sara (Havo 3)

Geïnteresseerd in bijles?

Meld je direct aan via ons aanmeldformulier.

Aanmelden

Webdevelopment door de Haan online marketing