Ervaringen

Kies voor onze vernieuwde aanpak

Moeder van Sara

Fijne bijlessen

Toen ik met jullie voor het eerst contact heb opgenomen, had Sara verliespunten in vijf vakken. In een half jaar tijd zijn jullie met haar hard aan de slag geweest met haar planning en de bijlessen met vakken waarbij het op dat moment nodig was om extra steun te geven. Daarnaast heeft het dyslexie onderzoek bij Sara plaatsgevonden waarbij het duidelijk werd dat ze dyslectisch is en dat ze problemen heeft om haar concentratie vast te houden. Dit allemaal heeft haar veel geholpen om weer zelfvertrouwen te krijgen en betere punten te halen.

De verliespunten zijn weggewerkt en Sara heeft met een overwegend goed gevoel het tweede jaar afgesloten.

Moeder van Sara, havo 3

Gebruiker zonder afbeelding

‘Geslaagde’ bijles

We zijn erg tevreden over de bijlessen van SmartStart. Erg flexibel en je kunt zelf ook je wensen doorgeven. Ik heb de uitslag van het examen nog niet gehad, maar als ik slaag is dit zeker dankzij de bijlessen.

Isa, oud-leerling van de Overlaat, vmbo 4

Moeder van Kirsten

Ik zou het zeker anderen aanraden

Onze dochter heeft bijles gehad voor voornamelijk wiskunde maar ook economie. Ze heeft dit als zeer prettig ervaren en tussendoor werd er ook op een leuke manier aan haar zelfvertrouwen gewerkt.

Na hard werken heeft ze toch haar havo gehaald. 

Ik zou het zeker anderen aanraden en natuurlijk zit er kostenplaatje aan maar dan heb je ook wat. Het is de moeite.

Moeder van Kirsten, havo 5

Gebruiker zonder afbeelding

Aanrader!

Wij maken sinds een paar maanden gebruik van de diensten van SmartStart en zijn zeer tevreden, vooral omdat de planning en hoeveelheid van bijlessen op ieder moment aangepast konden worden. Alles kan eenvoudig via Whatsapp worden afgesproken, heel handig. Het heeft onze dochter tot nu toe echt geholpen. Wij zijn voornemens volgend jaar weer gebruik te gaan maken van SmartStart. Voor iedereen een aanrader dus!

Moeder van Marlijne, vmbo 4

Gebruiker zonder afbeelding

Rust, wijsheid en flexibiliteit

Geweldig om te zien hoe de bijles onze dochter aanzette om zelf gestructureerde oplossingen voor een vraagstuk te bedenken. De rust, wijsheid en flexibiliteit maakt de formule van SmartStart waardevol.

Moeder van Carlijn, vwo 4

Gebruiker zonder afbeelding

Prettige & flexibele bijles aan huis

De manier van bijles via SmartStart is heel prettig. Het is ook heel flexibel. Ze komen bij je thuis op een moment dat dat jou en de bijlesgever uitkomt. Ze nemen tijdens de bijles alle tijd voor je. Dankzij de bijles ben ik geslaagd voor biologie met een 7 op mijn eindlijst!

Tess, oud-leerling, vmbo 4

Bijles krijgen

Een vak makkelijker en leuker maken?
Slim.

Meer over bijles krijgen

Bijles geven

Een flexibele en lonende bijbaan?
Dat kan.

Meer over bijles geven