Over ons

Kies voor onze vernieuwde aanpak

Wij zijn een – inmiddels best grote en leuke – groep studenten die van bijles geven onze bijbaan heeft gemaakt. Redenen waarom we dit doen zijn: we helpen graag mensen, het is een erg flexibele bijbaan en het is vooral erg leuk om te doen. Daarnaast hebben velen van ons zelf bijles gehad tijdens onze middelbare schooltijd. Daardoor begrijpen we scholieren en hun struikelblok. Misschien is dat de reden dat we beoordeeld worden met een 9.1? Wie weet. In ieder geval redenen genoeg om je bij ons aan te sluiten. Of dat nu is om jezelf te helpen als scholier, of om scholieren te helpen als student.

 

De start van SmartStart

Tijdens onze middelbare school hadden we erg veel moeite met het vak wiskunde. Een aantal jaar lang scoorden we of een onvoldoende, of na heel lang studeren nét een 5,8. Trots waren we als we hoger haalden dan een 6. ‘The struggle was real..’, totdat we bijles gingen volgen. Daar kregen we dezelfde lesstof in een rustigere omgeving en vanuit een ander perspectief. Dat werkte verhelderend. We werden goed in wiskunde, onze cijfers gingen omhoog en het werd leuker. Zó leuk, dat we uiteindelijk zelf bijles zijn gaan geven. Daar is SmartStart ontstaan. Een plek waar studenten die goed zijn in een vak, scholieren helpen er beter in te worden. Want als je ergens goed in bent, is het nou eenmaal leuker.

 

Onze bijlesgevers

Flexibel, betrouwbaar, deskundig en leuk. Sommigen hebben ook nog eens een heel goed gevoel voor humor, dat krijg je er dan gratis bij. Ondertussen bestaat ons team uit meer dan 25 bijlesgevers en iedereen blinkt uit in 1 of meerdere vakken van de middelbare school. 

 

team-smartstart

 

Postadres

Onderwijsboulevard 832
5223 DV Den Bosch

 

Contactgegevens

info@smartstartbijles.nl

 

Bijles krijgen

Een vak makkelijker en leuker maken?
Slim.

Meer over bijles krijgen

Bijles geven

Een flexibele en lonende bijbaan?
Dat kan.

Meer over bijles geven