Groepsbijles

Voordelig en vrij toegankelijk

Ondersteuning in de bieb

Of bij de bank. Of een andere openbare locatie.

Groepsbijles bij de bieb

Samen leren, samen huiswerk maken, samen een stapje extra zetten. Met de groepsbijlessen bij de bieb werk je samen met medescholieren en onder begeleiding van studenten aan de vakken waar je moeite mee hebt op school. Die studenten kunnen jou goed helpen omdat ze je ook goed begrijpen; destruggles van hun schooltijd staan bij hen immers nog vers in het geheugen. Delen is vermenigvuldigen zeggen wij altijd, zeker als het op kennis aankomt. Bovendien is het rustig in de bieb en zoek iedereen er kennis, waardoor het de perfecte leeromgeving is.

Het voordeel van bijles in groepsverband

Als je na school in groepsverband aan de slag gaat met schoolwerk, ben je op verschillende manieren goed bezig. Zo word je natuurlijk beter in de schoolvakken waar je je op concentreert, wat meteen het belangrijkste aspect is. Maar omdat je in groepsverband werkt, overleg je automatisch met medescholieren en help je elkaar als dat mogelijk is. Dat sociale aspect krijg je er automatisch bij! De spreekwoordelijke klap op de vuurpijl zit hem in het lagere kostenplaatje.

Extra betaalbaar

We willen er bij SmartStart voor zorgen dat bijles voor iedereen mogelijk is. Het feit dat de bijles in groepsverband gegeven wordt, zorgt ervoor dat het extra betaalbaar is. Simpelweg omdat de kosten van een bijlesgever dan worden verdeeld over meerdere bijlesnemers. We willen natuurlijk wel dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit van de begeleiding. Daarom is er voor elke 4 à 5 scholieren altijd minimaal 1 begeleider aanwezig. Daarmee zorgen we ervoor dat er toch ruimte is voor persoonlijke aandacht indien dat nodig is. Extra betaalbaar, maar niet ten koste van de kwaliteit.

HOMi: Een handig leerlingvolgsysteem

Om alles smoothte laten verlopen werken we met HOMi; een leerlingvolgsysteem waar alle informatie omtrent het bijlestraject in te vinden is. De geplande groepslessen, cijferlijsten uit Magister en eventuele notities van de bijlesgever zijn op deze plek terug te vinden. Daarnaast kunnen ouders of verzorgers – opa’s en oma’s mogen natuurlijk ook – tweewekelijks een update krijgen over de voortgang van de bijlessen. Zo is iedereen op de hoogte van de voortgang en de planning van de bijlessen. Overzichtelijk. Toegankelijk. Handig.

Praktische informatie

In begrijpbare taal zonder kleine lettertjes.

icon locationLocaties

Wij zijn actief op de locaties onderaan deze pagina. Is SmartStart niet in jouw buurt actief? Neem toch gerust contact op en we gaan kijken wat we kunnen regelen.

icon pricetagHulp dichtbij

Loop je ergens op vast tijdens het studeren? Een bijlesgever van SmartStart helpt je weer op weg.

icon houseIndividuele bijles?

Wij bieden ook individuele bijles aan op locatie. Kijk voor meer informatie hier.

Enkele veelgestelde vragen

En antwoorden. Zodat je weet wat je kunt verwachten.

Wat is SmartStart?

Wij zijn een – inmiddels best een grote en leuke – groep studenten die van bijles geven onze bijbaan hebben gemaakt. Redenen waarom we dit doen zijn: we helpen graag mensen, het is een erg flexibele bijbaan en het is vooral erg leuk om te doen. Wij geven bijles aan huis in de regio's Tilburg, Den Bosch en de Langstraat.