Informatie examencursus 2018

Examencursus_facebook

Schrijf u in vóór 31 maart en krijg 10% korting voor ieder vak!

Ook dit jaar organiseert SmartStart weer speciale examencursussen voor middelbare scholieren uit de eigen regio. In kleine groepen gaan wij intensief aan de slag met het oefenen van examens en beantwoorden van vragen.

Dit gebeurt geheel volgens onze eigen SmartStart formule: Flexibele en Persoonlijke begeleiding, gegeven door slimme studenten.

Wanneer: Maandag 23 april t/m vrijdag 26 april (vakantie)

Locatie: Rabobank de Langstraat, Taxandriaweg 8 in Waalwijk

Hoe werkt het?

Voor de planning van onze examencursussen werken wij met dagdelen. Tijdens ieder dagdeel (in de ochtend van 09:00 – 12:30 en in de middag van 13:00 – 16:30) wordt aan 1 specifiek examenvak gewerkt. Aan de hand van de aanmeldingen die wij voor 31 maart binnenkrijgen maken wij een passend schema die wij tijdig zullen communiceren naar alle ouders en leerlingen. (vb. Maandagochtend – Wiskunde, Maandagmiddag – Engels, etc.)

Iedere cursus begint met een algemene introductie van het vak en wat je kunt verwachten bij het examen. Vervolgens wordt in kleine groepen een aantal oefenvragen op proactieve wijze en samen met de begeleiders besproken. Tot slot gaat iedereen geruime tijd individueel aan de slag en wordt er een echt examen gemaakt. Een dag met genoeg afwisseling, maar ook veel tips & hulp voor iedereen.

Wij garanderen dat er voldoende begeleiding is per leerling en ook na de cursus kunnen de examenkandidaten in contact blijven met de begeleiders. Voor kleine vragen of extra bijles staat het team altijd klaar. Wij willen dat iedereen met veel vertrouwen de examens tegemoet gaat!

Kosten en Aanmelden

  • Kosten voor 1 dagdeel/vak is €60, ieder extra dagdeel/vak is €40 (dit is inclusief het oefenmateriaal, drinken en een koekje/fruit).
  • Korting van 10% voor leerlingen die zich vóór 31 maart aanmelden.  
  • Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@smartstartbijles.nl, met daarin vermeld naam, telefoonnummer, niveau, vak(ken) en woonplaats.

 

Groeten,

Team SmartStart

Geplaatst op 19 januari 2018

Meedoen aan Project SmartStart?

Word dan vandaag nog bijlesgever!

Aanmelden

Webdevelopment door de Haan online marketing