Blog

Kies voor onze vernieuwde aanpak

Leren in de Bieb


Vanaf februari 2019 gaat SmartStart een mooie samenwerking aan met bibliotheek de Heyhoef in Tilburg: Leren in de Bieb! Het doel van dit initiatief is dat middelbare scholieren lekker kunnen gaan leren in de bibliotheek.

 

Het fijne van de bieb is namelijk dat er een hele goede, rustige leeromgeving gecreëerd kan worden. Door dit te combineren met leuke, professionele begeleiders uit het team van SmartStart, willen wij scholieren helpen met het plannen en goed voorbereiden van huiswerk, proefwerken en examens. Daarnaast blinken de huiswerkbegeleiders van SmartStart altijd uit in 1 of meerdere vakken waardoor ze vaak ook gericht bijles kunnen geven. 

 

Praktische informatie

Iedere woensdag- en vrijdagmiddag

Van 15:30-18:00

Leren in de Bieb, uit school tot aan het avondeten 

Kosten: 35 euro (incl. btw) per keer

Inschrijven door te mailen naar info@smartstartbijles.nl 

 

HOMi - planning & voortgang

Tot slot kun jij gratis gebruik maken van HOMi, dit is een online tool waar je samen met de begeleider een overzichtelijke planning en je voortgang kunt bijhouden. Dit kun je bijvoorbeeld koppelen met Magister en daardoor kun je precies kijken wat er per keer moet gebeuren tijdens de huiswerkbegeleiding. Handig toch?!

 

Inschrijven

Inschrijven is gratis en je bent altijd welkom om een keer te komen kijken of Leren in de Bieb iets voor jou is. Stuur een mailtje naar info@smartstartbijles.nl en dan sturen wij alle informatie naar je toe. Vermeld in je mailtje je naam, telefoonnummer en niveau. 

 

Bijles krijgen

Een vak makkelijker en leuker maken?
Slim.

Meer over bijles krijgen

Bijles geven

Een flexibele en lonende bijbaan?
Dat kan.

Meer over bijles geven