Bijles krijgen

Kies voor onze vernieuwde aanpak

Bijles zoals het hoort

Deskundig en gericht. Alles om jou verder te helpen met school.

Bijles bij SmartStart is bijles zoals het hoort. Een goede klik met een deskundige bijlesgever - a.k.a. een relaxte student met verstand van zaken - staat daarbij voorop. Samen bespreken jullie jouw knelpunten en de verwachtingen van de bijles. Zo weet iedereen wat het doel is. En wij willen niets liever dan met jou je doel bereiken.

Kwalitatieve bijlessen aan huis

Kwaliteit is belangrijk. Onze bijlesgevers scoren altijd goede cijfers voor het vak waarin ze bijles geven. Daarnaast zijn ze sociaal vaardig en hebben ze een goed inlevingsvermogen, zodat ze in kunnen schatten waar jij behoefte aan hebt.

 

De bijlesgever komt naar jou toe om bijles te geven. Tijdens de 1e bijles wordt gekeken waar de knelpunten liggen en hoe de lessen het meest effectief ingevuld kunnen worden. Onze bijlesgevers vinden het leuk om jou actief dingen bij te leren. En dat kan intensief zijn. Daarom vinden we het net zo belangrijk dat er bij binnenkomst en vertrek ook gelachen of een gezellig gesprek gevoerd kan worden, over die aparte scheikundeleraar bijvoorbeeld.

Een bijlesgever die bij je past

Door de jaren heen zijn we er redelijk goed achter gekomen welke bijlesgevers bij bepaalde leerlingen passen. We kiezen voor iemand die aansluit bij jouw profiel. Het is van tevoren echter onmogelijk te voorspellen of er een klik zal ontstaan tussen jullie. Mocht er geen klik zijn, dan zoeken we gewoon een nieuwe bijlesgever voor je, zonder extra kosten. En maak je zeker geen zorgen over de kundigheid van de bijlesgever. Voor jou is het vooral belangrijk om na de kennismaking te bepalen of jij en de bijlesgever bij elkaar passen.

HOMi: Een handig leerlingvolgsysteem

Om alles smooth te laten verlopen werken we met HOMi; een leerlingvolgsysteem waar alle informatie omtrent het bijlestraject te vinden is. De geplande bijlessen, cijferlijsten uit Magister en eventuele notities van de bijlesgever zijn op deze plek terug te vinden. Daarnaast krijgen de ouders – opa’s en oma’s mogen natuurlijk ook – tweewekelijks een update over de voortgang van de bijlessen. Zo is iedereen op de hoogte van de voortgang en de planning van de bijlessen. Overzichtelijk. Toegankelijk. Handig.

Flexibel, transparant en betaalbaar

Al onze bijlesgevers zijn studenten of zijn nog jong van geest. Daardoor kunnen zij zich makkelijk verplaatsen in de leerproblemen van scholieren en herkennen zij de meest recente leerstof nog. Bovendien zijn studenten flexibel. Ze communiceren snel en komen naar je toe wanneer het jou uitkomt.

 

Verder maken we géén gebruik van abonnementen of vaste kosten. Je krijgt bijles zolang jij het nodig hebt. Heb je het idee dat je het zelf aankan? Dan geef je dit gewoon aan bij je bijlesgever en krijg jij de ruimte om je vleugels weer uit te slaan. De kosten per uur bedragen €21 all-in en worden aan het eind van elke kalendermaand gefactureerd. All-in betekent dat er geen onverwachte kosten, zoals reiskosten, bij komen kijken; je betaalt alleen voor de uren dat je bijles krijgt. Zo weet je altijd heel simpel waar je aan toe bent.

Praktische informatie

In begrijpbare taal zonder kleine lettertjes.

icon locationWerkgebied

Wij zijn actief in 3 regio's:

  • De Langstraat (o.a. Waalwijk, Drunen, Sprang-Capelle)
  • Den Bosch (o.a. Vught, Rosmalen, Vlijmen)
  • Tilburg (o.a. Loon op Zand, Hilvarenbeek, Oisterwijk)

Is SmartStart niet in jouw buurt actief? Neem toch gerust contact op en we gaan kijken wat we kunnen regelen.

icon pricetagTarieven

Het tarief voor de bijlessen bedraagt €21,- per uur. Dat is een all-in tarief, wat betekent dat je geen onverwachte extra kosten hoeft te verwachten.

icon houseAan huis

Bij ons hoef je voor je bijles nergens heen. Onze bijlesgever komt naar jou toe wanneer je wil. Zo krijg je bijles in een fijne omgeving op een moment dat het jou uitkomt.

Onze bijlesgevers

Maak kennis met ons team

Enkele veelgestelde vragen

En antwoorden. Zodat je weet wat je kunt verwachten.

Wat is SmartStart?

Wij zijn een – inmiddels best een grote en leuke – groep studenten die van bijles geven onze bijbaan hebben gemaakt. Redenen waarom we dit doen zijn: we helpen graag mensen, het is een erg flexibele bijbaan en het is vooral erg leuk om te doen. Wij geven bijles aan huis in de regio's Tilburg, Den Bosch en de Langstraat. 

Wat zijn de kosten?

Het tarief voor de bijlessen bedraagt €21 per uur. Dit is een all-in tarief, wat betekent dat je geen onverwachte extra kosten hoeft te verwachten. 

In welke vakken geven jullie bijles?

Wij geven bijles in alle vakken van de middelbare school. Daarnaast is bijles mogelijk voor alle niveau's. 

Hoe kan ik bijles krijgen?

Wil je bijles via SmartStart? Schrijf je in via de button onderaan de pagina of klik hier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om iets in te plannen met jouw bijlesgever. Vervolgens bepaal je zelf hoeveel bijles er nodig is om beter te worden in de vakken waarvoor jij je hebt aangemeld. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er altijd een goede klik is tussen jou en de bijlesgever. 

Ik wil bijles!

Makkelijker leren, meer plezier en een goede voorbereiding op al je toetsen.

Meld je aan