Bijles geven

Kies voor onze vernieuwde aanpak

Ken jij een student die een bijbaan zoekt? En bijles zou kunnen geven? Tag hem in dit Facebook bericht en maak kans op 2 gratis Efteling tickets!

Bijles geven zoals het hoort

Deskundig en sociaal. Alles om scholieren te helpen.

Een flexibele bijbaan

Bij SmartStart deel je zelf - in overleg met de leerling bij wie je bijles geeft natuurlijk - je uren in. Dit kan 's middags na college, in de avonduren of zelfs in het weekend. Doordat je samen bepaalt en nergens aan gebonden bent, is deze bijbaan uniek in flexibiliteit. Ideaal voor tijdens het studentenleven. Woon je in de weekenden ergens anders dan doordeweeks? Geen probleem, de kans is aanwezig dat je op beide plekken bijles kunt geven!

Bijverdienen én bijleren

Wanneer je bijles geeft, leer je zelf ook continu bij. Over het vak zelf, maar ook over de manieren waarop je iemand iets kunt leren. Bovendien ga je met veel verschillende persoonlijkheden om, waardoor ook je mensenkennis een boost krijgt. Omdat je veel verantwoordelijkheid hebt, word je hier ook voor beloond met een goed uurtarief.

Kennis delen geeft voldoening

Als je ergens goed in bent, is het fijn als je die kennis en kunde ook kunt delen. Dat geeft voldoening. Uit ervaring weten we dat een scholier vaak veel vooruitgang boekt tijdens zijn bijlesperiode. De dankbaarheid die daarop volgt is enorm. Vergelijk dat eens met de dankbaarheid van een klant in de supermarkt bij jou om de hoek. Niks ten nadele van vakkenvullers natuurlijk.

Een leuk team en leuke uitjes

We hebben inmiddels een leuke groep bijlesgevers bij elkaar verzameld. Al die gezellige gezichten en slimme koppen; het zou bijna zonde zijn als die elkaar nooit zien. Daarom organiseren we 3 keer per jaar een uitje in de vorm van een kick-off aan het begin van ieder nieuw schooljaar, een pub quiz en een bezoekje aan de pannenkoekenbakker. Gezelligheid is belangrijk.

Praktische informatie

In begrijpbare taal zonder kleine lettertjes.

icon locationWerkgebied

Wij zijn actief in 3 regio's:

  • De Langstraat (o.a. Waalwijk, Drunen, Sprang-Capelle)
  • Den Bosch (o.a. Vught, Rosmalen, Vlijmen)
  • Tilburg (o.a. Loon op Zand, Oisterwijk

Is SmartStart niet in jouw buurt actief? Neem toch gerust contact op en we gaan kijken wat we kunnen regelen.

icon pricetagGoede bijverdiensten

Naast dat het geven van bijles leuk is, is het ook een goede bijverdiensten.

icon houseBij scholieren aan huis

We geven bijles bij de scholieren aan huis. Dat houdt in dat je zelf geen werkplek hoeft te hebben om bijles te geven. Wel zo handig.

Enkele veelgestelde vragen

En antwoorden. Zodat je weet wat je kunt verwachten.

Wat is SmartStart?

Wij zijn een – inmiddels best een grote en leuke – groep studenten die van bijles geven onze bijbaan hebben gemaakt. Redenen waarom we dit doen zijn: we helpen graag mensen, het is een erg flexibele bijbaan en het is vooral erg leuk om te doen. Wij geven bijles aan huis in de regio's Tilburg, Den Bosch en de Langstraat. 

Wat zijn de eisen om bijlesgever te worden bij SmartStart?

Wij zoeken actieve studenten die bijles willen geven op de manier waarvan wij vinden dat dit de beste manier is: flexibel, betrouwbaar, deskundig en leuk. Kortom, blink jij uit in bepaalde vakken van de middelbare school en kun jij de stof op een leuke en heldere manier uitleggen, solliciteer dan zeker! 

Hoe kan ik solliciteren?

Wil jij bijles geven bij SmartStart? Klik hier en solliciteer direct. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact op en plannen een gesprek met je in. Tijdens dit gesprek zullen we ook je kennis op de proef stellen, zodat we zeker weten dat jij de scholieren verder kunt helpen. Hopelijk zijn we na dit gesprek allebei enthousiast en kun je snel aan de slag bij SmartStart.  

Waar worden de bijlessen gegeven?

De bijlessen worden altijd gegeven bij de scholieren thuis. Wij zijn met name actief in de regio's Tilburg, Den Bosch en de Langstraat. Het is vanzelfsprekend handig dat je in de buurt woont van deze regio's. Maar als je bijvoorbeeld aan de Universiteit van Tilburg, Avans of Fontys studeert dan zijn er ook mogelijkheden, aangezien je zelf de bijlessen in mag plannen.

Ik wil bijles geven!

Voor een flexibele, leuke bijbaan waar je anderen echt helpt.

Meld je aan