Bijles in Twente

De regio Twente is een gebied in het oosten van Nederland met prachtige natuurgebieden. Het is tevens een regio waarin SmartStart actief is. Zo kunt u bij ons ook terecht voor bijles in onder andere Enschede, Hengelo en Almelo. De Universiteit van Twente in Enschede is het hoogtepunt voor wat betreft het onderwijs in de regio Twente. Ongeveer 9000 studenten en 3300 werknemers creëren samen een ondernemende en innoverende universiteit. Naast veel technische opleidingen worden tegenwoordig ook niet-technische opleidingen aangeboden aan de Universiteit van Twente.

Bijlessen in Enschede, Hengelo, Almelo & meer

Er is dan ook een leuk team van slimme studenten beschikbaar voor bijles aan huis in Hengelo, Almelo, Enschede en andere plaatsen in de regio Twente. Zij willen dit op een zo sociaal en leuk mogelijke manier doen en middelbare scholieren daarbij echt verder helpen. Daarnaast willen wij bijlessen op een flexibele wijze geven, dus iedereen kan zelf bepalen hoeveel bijles nodig is. Dat doen wij overigens in alle vakken en op ieder niveau van de middelbare school. Gebruik dan ook zeker ons aanmeldformulier als u op zoek bent naar goede bijlessen in Hengelo, Enschede, Almelo of een andere plaats in Twente.

SmartStart biedt voor de volgende vakken bijles aan:

Vakken
Engels Wiskunde (a b c d)
Duits Economie
Nederlands Natuurkunde
Frans Scheikunde
Latijn Biologie
Grieks Management & Organisatie
Geschiedenis Aardrijkskunde

Renée Hovenier

Master in Technical Medicine

Actief in regio Bijles in Twente

Geeft bijles in:
Wiskunde | Scheikunde | Natuurkunde | Biologie | Engels | Nederlands

»  Lees verder

Op dit moment ben ik bezig met mijn master Technical Medicine aan de Universiteit Twente. Ik zit daarom op kamers in Hengelo, maar in het weekend ben ik lekker thuis in Waalwijk! Op de vrijdagavonden houd ik ervan om een potje te basketballen. Als je moeite hebt met vakken als Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde en Biologie help ik je graag! Vanaf het schooljaar 2016-2017 ben ik vestigingsmanager van SmartStart in regio Twente.

Webdevelopment door de Haan online marketing