Bijles

Hoe werkt het?

De bijlessen van SmartStart worden aan huis gegeven en worden verzorgd in alle vakken van de middelbare school. Het team van bijlesgevers is flexibel inzetbaar voor alle niveau’s. Zo spreekt u zelf af met de bijlesgever wanneer de bijles het beste uitkomt. Naast flexibiliteit zijn de bijlesgevers getest op hun kennis en geven zij alleen bijles in vakken waren zij goed hebben gepresteerd. Het team van SmartStart geeft bijles in de volgende regio’s:

 

SmartStart biedt voor de volgende vakken bijles aan:

Vakken
Engels Wiskunde (a b c d)
Duits Economie
Nederlands Natuurkunde
Frans Scheikunde
Latijn Biologie
Grieks Management & Organisatie
Geschiedenis Aardrijkskunde

Kosten van de bijles

Voor de bijlessen via SmartStart vragen wij een tarief van €21 per uur. Dit zijn ook direct de enige kosten voor de bijles en u ontvangt een maandelijkse factuur. Het grote voordeel bij SmartStart is dat u geen abonnement of bijlespakket afsluit, waardoor u geen vaste maandelijkse kosten heeft.

Het doel van de bijlessen van SmartStart is om deze op een zo flexibel mogelijk manier aan te bieden, wat betekent dat u altijd zelf kunt aangeven hoeveel bijles er nodig is en wanneer. U kunt eenvoudig een extra uurtje bijles inplannen voorafgaand aan belangrijke weken en tijdens vakanties eenvoudig bijlessen verplaatsen. Daarnaast hoeft u voor de bijles geen inschrijfkosten of reiskosten te betalen, dit zit in begrepen in het tarief van €21 per uur. Uiteraard dient de bijles plaats te vinden in één van de volgende regio’s: De Langstraat, Den Bosch, Meierijstad en Twente.

Waarom SmartStart?

Er zijn verschillende redenen waarom de bijlessen van SmartStart onderscheidend zijn van andere bijlesorganisaties. Hieronder zijn een aantal redenen op een rijtje gezet en verder nog belangrijke weetjes over de bijles:

 • Flexibiliteit van de bijles
  Zowel op het gebied van kosten als het langskomen van de bijlesgever aan huis, zorgt ervoor dat SmartStart op de meest flexibele wijze bijlessen aanbiedt.
 • Team SmartStart
  De bijlessen worden gegeven door goed presterende studenten die woonachtig zijn in de regio. De enthousiaste instelling van de jonge bijlesgever hebben een zeer positief effect op de effectiviteit van de bijles voor middelbare scholieren. De bijlesgevers brengen de stof op een begrijpelijke wijze over en hebben door hun recente ervaring door wanneer de scholier het écht begrijpt.
 • Gratis intakegesprek
  Wij vinden het belangrijk dat de bijlesgever en scholier een goede klik hebben. Dit is essentieel voor een goede bijles. Daarom is het eerste gedeelte (30 min) van de eerste bijles kosteloos, zodat beide elkaar kunnen leren kennen en er een plan van aanpak gemaakt kan worden.
 • Geen abonnement of vaste kosten
  U kunt zelf aangeven wanneer en hoeveel bijles nodig is voor de scholier. De bijlesgever zal uiteraard aangeven hoeveel bijles nodig zal zijn voor een optimale voorbereiding en dit kan iedere week worden aangepast.
 • Bijdragen aan het project ‘Over de Grens’
  Vanaf het schooljaar 2016 – 2017 geeft SmartStart haar bijlesgevers de mogelijkheid om een vrijwilligersproject te doen in het buitenland. Dit project heeft altijd te maken met het ontwikkelen van onderwijs, waar de bijlesgever met zijn/haar kennis én financiële ondersteuning vanuit SmartStart een bijdrage zal leveren. Meer weten over deze projecten? Stuur dan een berichtje naar info@smartstartbijles.nl.

Door het aanmeldformulier op onze website in te vullen kunt u zich eenvoudig aanmelden. Wij streven altijd binnen 2 werkdagen een geschikte bijlesgever te hebben gevonden om de scholier snel verder te helpen. Voor meer informatie kunt u altijd een bericht sturen naar info@smartstartbijles.nl.

Geïnteresseerd in bijles?

Meld je direct aan via ons aanmeldformulier.

Aanmelden

Zo werkt het aanmelden

 • 1. Vul het aanmeldformulier in
 • 2. Wij gaan direct op zoek naar de bijlesgever die jou het beste kan helpen
 • 3. Er wordt contact met je opgenomen om een kosteloos kennismakingsgesprek in te plannen
 • 4. Wanneer het kennismakingsgesprek goed is bevallen en er een plan van aanpak is gemaakt, kan de bijles beginnen!

Webdevelopment door de Haan online marketing